De koning verjaart-taart

25 apr

Best wel bijzonder, zo’n eerste Koningsdag! Daarom op de valreep nog een recept voor een al evenzo bijzondere taart. Smakelijk en toch gezond voor lijf en leden. IMG_9892

benodigdheden:

een flinke hand vol vers geplukte, jonge zevenbladscheuten; 4 bio-eieren; een handje geraspte oude bio-kaas; 6 plakjes bio-bladerdeeg, snufjes zout & peper

bereiding:

Stapel de bladerdeegvellen en rol  uit tot een grote lap. Bekleed er een bakblik mee en zet dit 5 minuten in de oven (180*). Snijd ondertussen het gewassen zevenblad kleiner en meng het met de geklutste eieren, de kaas en wat peper & zout. Giet het mengsel op de voorgebakken bladerdeegbodem en zet het geheel nog zo’n 25 minuten terug in de oven. IMG_9907Serveer in hapklare brokken met glaasjes oranjebitter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: