keukenschei- + -wiskunde van de dag

30 jun

Het experiment van afgelopen maandag (kimchi van rode kool) is maar voor de helft geslaagd: van de 2 bakjes heb ik er vanmiddag 1 moeten weggooien. Het rook namelijk absoluut niet heerlijk fris-zuur, eerder ‘gewoon’ zuur. Als in bedorven-zuur, dus. Hoe je dat herkent? Denk aan zweetvoeten bij de verwarming. Of aan ongewassen lijven voor je in de rij bij de kassa. Niet lekker!

De volgende kimchi-ronde (met koriander!) zal ik goed opletten dat er ruim voldoende vocht op staat. Wat dat betreft kan er met deze tomaten alvast weinig meer misgaan.

IMG_2325

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: